A barber shopok népszerűségének titka

Barber

Néhány éve még sokan nem is tudták, hogy mi az a barber shop, ma pedig már hihetetlen népszerűségnek és ismertségnek örvendenek hazánkban, és főleg Budapesten.
Na de nézzük csak, mi okozza ezt a hatalmas népszerűséget!?

A legtöbb fiú gyerekként úgy kezdte, hogy az anyukája vágta a haját otthon. Aztán eljött az az idő, amikor már komolyabb igényei lettek erre, és ekkor már eljuthatott egy fodrászhoz. Ezek általános női/férfi fodrászok voltak, akik viszonylag jó, klasszikus frizurákat készítettek.
Pár éve viszont ismét divatba jött a szakáll, a borosta, és ezzel feltűntek a kifejezetten férfiakra specializálódott borbélyok vagy angolul barberek. Megnyitott több barber shop Budapest szívében, majd ez a folyamat tovább gyűrűzött a külváros, és a vidékii települések felé. Egy új trend alakult ki, és ennek megfelelően extra többletszolgáltatásokkal várták ezek a helyek a férfiakat. Nem csak, hogy trendi frizurákat készítenek ezeken a helyeken, hanem itt a borosta, és a szakáll formázását, ápolását is profin meg tudják oldani.
Épp ezért is alakult ki, hogy aki olyan hajat, és arcszőrzetet szeretne, mint amiket a celebeken láthat, az jobb, ha egy vérbeli barberre bízza magát!

Megosztás